Ga naar content
Sofabels nieuwe producten

Ellipsys 1

Dit is een originele oplossing voor vaklui op zoek naar een presentatiesysteem met inserts.
Het is opgevat als een plug uit polycarbonaat die, zonder bevestiging of vergrendeling aan de achterkant, in een standaardpaneel bevestigd wordt.
Download hier de produkt fiche
Download hier de technische fiche

Toepassingen

Ellipsys 2

De originele design Ellipsys toebehoren voor inserts werden aangepast om ze te kunnen monteren in de nieuwe wandrail M19 alsook in alle bestaande Sofabel muurprofielen. Zo kunnen wandrails en inserts gecombineerd worden om uw merchandising nog meer flexibiliteit en dynamisme te kunnen geven. De gekozen materialen zijn blinkend chroomstaal met eind- en verbindingsstukken in mat polycarbonaat wat resulteert in een glanzende en transparante look.
Download hier de produkt fiche
Download hier de technische fiche

Toepassingen
Dot 1

 

Het concept van de DOT-inserts biedt een eenvoudige en economische oplossing voor de presentatie van lichte produkten. De discretie van de toebehoren met een minimalistisch design stelt in de eerste plaats de produkten op de voorgrond en beantwoordt hiermee aan de de basisbeginselen van de moderne merchandising. De inserts en toebehoren zijn verkrijgbaar in mat satiné of blinkend verchroomd.
Download hier de produkt fiche
Download hier de technische fiche

Toepassingen

Dot 2

 

De originele design toebehoren van het bestaande DOT-systeem (met inserts) werden aangepast om ze te kunnen monteren in de nieuwe wand-rail M19. Zo kunnen wandrails en inserts gecombineerd worden om uw merchandising nog meer flexibiliteit en dynamisme te kunnen geven. Deze toebehoren zijn verkrijgbaar in mat satiné of blinkend verchroomd.
Download hier de technische fiche

 

Toepassingen

Loft 1

 

LOFT 1 is een nieuwe reeks in het Sofabel gamma waarbij alle aspecten van de prêt-à-porter aan bod komen. Alle toebehoren zijn in geborstelde inox en kunnen gemonteerd worden in het horizontale profiel H19 in geanodiseerd aluminium dat langs achter op de panelen bevestigd wordt. Dit profiel kan eveneens als insert gebruikt worden waardoor een zeer slank en discreet design ontstaat. Het gebruik van inox zorgt tevens voor een stevige, robuuste maar vooral zeer moderne look. En het is bovendien 100% recycleerbaar.
Download hier de technische fiche

Toepassingen

Loft 2

 

Ook LOFT 2 is een nieuwe reeks voor de prêt-à-porter. De toebehoren in geborstelde inox werden aangepast om ze te kunnen monteren in de nieuwe wandrail M19 in geanodiseerd aluminium die langs achter op de panelen bevestigd wordt. Hierdoor ontstaat een zeer slank en discreet design. Het gebruik van inox zorgt tevens voor een stevige, robuuste maar vooral zeer moderne look. En het is bovendien 100% recycleerbaar.
Download hier de technische fiche

Toepassingen

Dejond NV

Terbekehofdreef 55-59
2610 Wilrijk (Belgiƫ)

T: +32.38.20.34.43
F: +32.38.20.35.43
E. luc_hermans@be.dejond.com
Hier komt de verborgen inhoud van de pagina: Nieuw